Az MSI is beszáll a versenybe – GS60 Ghost Pro

1394455813

Hordozható gamer számítógépek? Mi más jutna eszünkbe, mint ASUS, Razer, és Alienware. Immáron az MSI-re is gondolhatunk.

Most a CeBIT 2014-en az MSI bemutatta legújabb gamer notebookját, a GS60 Ghost Pro nevű modellt. Nem elég, hogy egy 15,6”-os kijelzővel rendelkezik, ami szuper vékony és gyönyörű képet ad, de még egy nagyon komoly hardware is áll mögötte. Mindezzel megmutatja, hogy igazán felveheti a versenyt a hordozható gamer gépek piacán!

dsc-1544-1

Ez a gamer szerkezet rendelkezik a már említett 15,6”-os kijelzővel, aminek a felbontása 2880×1640 pixel, ami elég éles képet biztosít a gamereknek, mindegy, hogy akció dús vagy stratégiai játékot szeretne futtatni.  Esetleg ha csak építgetni szeretné a városát, ezzel a képernyővel minden részletre rálátást kaphatunk. Az sem elhanyagolható tulajdonsága, hogy 19,5 mm vékony alumínium házat kapott, amit rengeteg más notebook is megirigyelhetne, ahogy a 2 kg alatti tömeg is egy szuper tulajdonsága. Belül pedig egy Intel Core i7 processzor lesz az új GS60-ban, sajnos még a pontos sorozatszámot nem tudjuk. De azt már igen, hogy e mellé még egy dual SSD kerül, ezzel tovább növelve a sebességet. Persze kapunk egy SteelSeries billentyűzetet személyre szabható világítással, és a WiFi 802.11AC szabványú változata kap helyet a gépházban.

msi_gs60_ghost_pro_1

És elértünk egy fontos tényezőhöz, főleg nekünk gamereknek, ami nem más, mint a VGA. Hivatalosan még nem jelentek meg pontos információk arról, hogy milyen videokártya hajtja meg az MSI gépét.  Ez valószínű azért lehet, mivel az NVIDIA még nem jelentette be a legújabb videokártyáját, ami ebben a gépben is lesz. Néhány információ morzsa szerint ez a GeForce GTX 860M GPU, amely már Maxwell architektúrával rendelkezik. Az érkező GPU-ról egyelőre csak annyi biztos, hogy 28 nm-es gyártástechnológiával készül.

msi_gs60_ghost_pro_05_tech2

Ez a gép várhatóan áprilistól lesz elérhető, kb.: 2000-2800$-ért, ami a konfigurációtól függ majd.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply