Assassin’s Creed: Unity – Hivatalosan is bejelentve

Assassins-Creed-Unity-Logo-670x376

A héten a következő AC rész alpha verziós in-game képeitől volt hangos a világháló, amiket fenntartással kezeltünk. Most viszont a Ubisoft hivatalosan is megerősítette, hogy a következő Assassin’s Creed a francia forradalom fűtötte Párizsban fog játszódni.

Az amerikai polgárháború unalmas városai és a karib tenger tartalmas, de keserédes látogatása után végre egy ízig-vérig “Assassin’s Creed-es” hangulatú történelmi korban fogunk templomosokat gyilkolászni, mind ezt egy jó kis next-gen motorba bugyolálva. Az új részben Arno-t alakíthatjuk, akiről egyelőre még semmit nem tudunk. Viszont, hogy ne hagyjon minket tökéletes sötétségben a Ubisoft, kiadott egy trailert, amiben a vélhetően új engine tündöklését láthatjuk és Arno-t, aki talán  XVI. Lajos kivégzését nézi egy környező épület tetejéről. A Unity PC-re PS4-re és Xbox One-ra fog csak megjelenni még idén. Viszont az előző generációt sem hagyják parlagon hagyni, hiszen még azokban is van potenciál, ezért készül egy külön AC Comet néven.  Egyelőre ennyit tudunk, a következő hónapokban fogunk még hallania a játékról. Addig is Vittoria agli assassini!

1 Comment

  1. Tomcsik

    2014-03-30 at 00:00

    Hàt szerintem nagy hibàt követnènek el ha nem dobnàk ki rögtön ps3-ra ès 360-ra is mert több milliò darab van mèg a “hàztartàsokban” ès szerintem nagy bevètelkiesèst könyvelhetnènek el…

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply