Assassin’s Creed Rogue – A szivárgás után hivatalos lett

assassins rouge

Megérkezett a bejelentés, és persze a trailer is. Bár ebben a helyzetben a videó kicsit hamarabb érkezett, aztán eltűnt.

Szerencsére utána mihamarabb megérkezett újra a videó, immár hivatalosan Assassin’s Creed Rogue-ként bejelentve. Már délelőtt elkezdett az infó terjedés, egészen odáig, hogy a hivatalos trailer is kijutott az internetre. Ezt mihamarabb leszedték, de már késő volt. Az Ubisoft is belátta, eljött az ideje a bejelentésnek.

Assassin’s Creed Rogu, úgy tűnik, hogy valóban egy templomos lesz a főhősünk, akinek a neve egyébként Shay Patrick Cormac. Igaz először tekinthetünk a “gonosz” oldal kertjére. De egy picit több fantáziában reménykedtem. Ránézésre ez egy másik Assassin, aki nem katonákat öl, hanem az eddig hitt jófiúkat. Azt is értem, hogy ilyen komoly harcosok legyőzéséhez, kicsit hasonulni kell a stílushoz. De az, hogy csak annyiban különböznek első ránézésre, hogy más színű a ballonkabátja, szerintem egy kicsit kevés.

Persze az igazi zamatját ebben a részben a játékstílus fogja kihozni, gondoljunk csak bele, értelmét veszti a bujkálás, sőt még a kapucni is.

A sztori a Hétéves Háború alatt zajlik, tehát 1754 és 1763 között. Shay kalandjai össze fogják kötni a III és a IV rész történetét, és az ígéretek szerint valahogy érintik a Unity eseményeit is. Az Assassin’s Creed: Rogue megjelenés november 11-én várható csak PS3-ra és Xbox 360-ra. 🙁

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply