Állatszimulátorok? – Akkor Purrkour!

F_rXU

Ha a Goat Simulator, a Bear Simulator, és a ROCK Simulatortól még nem mentünk fejjel előre a falnak, akkor most azt fogjuk tenni. A Purrkour Simulator igyenes, és az Unreal Engine 4-et is használja!

Sokan végigjárták már azt az utat, hogy a “macskák milyen haszontalanok”, “semmire sem jók, mégis rengetegen szeretik őket”, pont, mint a Catlateral Damage. Épp ezért a Purrkour-al az egészre tesznek egy lapáttal. A játék a 2014 Indie Game Maker Contestre készült, és a macskákhoz híven a lényeget a rombolásra, a pusztításra alapozzák. Ugye? Mint az igazi macskák!

grumpy-cat-3

A Purrkourban az Unreal Engine 4 veszi ki a legnagyobb részt, épp ezért ez egy jelentős előrelépés a szimulátorok terén. Mindeközbe alig foglal nagyobb helyet egy nagyobb Flash játéknál(összesen 64 megát). Ez meg is látszik rajta, hiszen a korai stádiumú játékban könnyen belefuthatunk egetverő bugokba is(más állattá egyelőre nem változunk, arra lesznek még szimulátorok).

purrkour_screenshot_20140712102157_3_nfh

Ha felkeltette az érdeklődésedet ez az ingyenes agyérgörcsöt okozó játék, és fölösnek tűnő perceid, óráid szívesen belelölnéd, nincs más dolgod, mint erre az oldalra ellátogatni, és egy szép nagy Download gombot megkeresni.

Kifejezetten várjuk a kampányt, és a többjátékos módot. Végre valami, ami a GTA V pc-s megjelenésénél is nagyobbat fog durranni. Ti ki fogjátok próbálni?

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply