Alien Isolation – Traileren az új Alien játék

alien_isolation-1

Egy elképesztő hangulatos traileren láthatjuk a legkisebb Ripley menekülését a Creative Assembly által kalapált túlélő horrorban. Kell!

Miután sikeresen elfelejtettük a februári Colonial Marines nevezetű borzalmat, akkor tovább is léphetünk az angliai Creative Assembly fejlesztésében készülő Alien Isolation nevű új reménysugárra. A három éve készülő projektről még októberben kaptunk életjeleket, most a fejlesztők megörvendeztetnek minket egy gameplay trailerrel és egy ráadás kibeszélő videóval.

A történet röviden: Amanda Ripley-t irányítva visszatérünk 16 évvel később,  az első részben megismert Nostromo űrhajóra, hogy kiderítsük mégis mi történt, a legénységgel és az értékes rakománnyal. A készítők elmondása szerint, főképp a rejtőzködésen lesz a hangsúly, amihez a Dishonored és a Bioshock adott ihletet. A játékmenet az első rész cselekményén alapul, amiben a  “túlélők” nem használtak fegyvereket, így Amandának is a környezetében található tárgyakra tud csak hagyatkozni, hogy azért ne legyen olyan egyszerű dolgunk. Ellenfelünk egy több, mint 3 méteres Alien lesz, ami a sorozat történetének legnagyobb Xenomorphja lesz( leszámítva a királynőt), amit a jól ismert mozgásérzékelős szenzorunk pásztázásával tudunk észrevenni és elbújni előle. PS4-es tulajoknak külön öröm, hogy a DualShock 4 kontroller  ledjének villogásának sebességéből is látni fogjuk milyen közel van hozzánk az ellenfelünk. Igaz, a Sega eljátszotta a bizalmunkat, de most itt az esély, hogy helyrehozzák a reputációjukat az igazi Alien élményre szomjazó rajongóknak.

A megjelenés egyelőre még ismeretlen, annyi biztos, hogy új generációs konzolokra és PC-re is érkezik. Több infók júniusban az E3-on.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply