Age of Mythology – Hamarosan érkezik Steamre

AoM-AGe of mythology-the titans

Májusban újjáéled a Microsoft 2002-es klasszikusa, az Age of Mythology. Ráadásul a Steam rendszerén belül élvezhetjük majd a régi RTS játékot.

Régi szép emlékeim újraélednek, hiszen a Vikingekkel aratott csaták édes ízét még most is érzem a számban. Csak azok az Atlantisiak ne jöttek volna elő a tenger aljáról. Na de ez már egy másik történet. Májusban érkezik a Steamre a Microsoft 2002-es klasszikusa, sőt már most megrendelheted 20% előrendelési akcióban. 27,99 euró (~8565 forint) helyett 22,39 euróért (~6851 forintért) kapjuk meg a felfrissített klasszikust. A Steam-es verzió nem csak az alapjátékot tartalmazza, hanem a Titans kiegészítőt is.

Régebben létezett egy Extended Edition amelynek a tartalma nagyjából megegyezett ezzel, de most az egész játékot felújítják. Ha nem is Frostbite 2-es motorral fog menni a játék, a fény-árnyékon sokat javítottak, és a felbontáshoz is hozzányúltak. Ezeket a változásokat, egy videóban össze is szedték egy videóban:

A gépigénnyel szerintem senkinek nem lesz gondja, de a Steamről továbbá azt is megtudtuk, hogy milyen gép kell hozzá.

Minimum:

Oprendszer: Windows Vista, 7, 8.1+
Processzor: 1.6 Ghz
Memória: 1 GB RAM
VGA: Direct X 10+ GPU, minimum Intel HD 3000, Ati Radeon X1950 vagy Nvidia GeForce 8600 GT
HDD: 3 GB szabad hely

Ajánlott:

Oprendszer: Windows 7, 8.1+
Processzor: 2.6 Ghz
Memória: 4 GB RAM
VGA: Direct X 11+ GPU, minimum GeForce 9800GTX vagy  Radeon 4850+
HDD: 5 GB szabad hely

age-of-mythology-extended-edition01

Azért, hogy egy kicsit részletezzük, hogy milyen grafikai javítások lesznek, megemlítünk párat. Előtérbe került a napszakok váltakozása, fejlődött a renderelés, a víz, az árnyékok, a fények és a környezet megjelenítése, amelybe besegít sok más mellett az anti-aliasing is.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply