Age Of Mythology: Extended Edition – Érkezik Steamre

AoM-AGe of mythology-the titans

Úgy látszik szépen sorban újítják fel a régi RTS játékokat. Először az Age of Empires, most meg a Age Of Mythology: Extended Edition!

Igaz a két Age of… játéknak csak annyi köze van egymáshoz, hogy ugyan az a kiadó készítette. Deviszont 😀 az egyik igen jelentős “régebbi” RTS címről beszélünk. Ráadásul a személyes kedvencem, nem is kell hát több a Valve-nak, beteszi a Steam-re. A hátterét sajnos nem tudjuk, hogy most a készítők szorgalmazták a digitális kaidást, vagy a Valve-nak van valami támogatott Széchenyi Terv programja, ami esetleg megsegíti a régi RTS címeket. De az biztos, hogy érkeznek, mi meg csak csüggetten várjuk őket.

Shut-up-and-take-my-money

 

Az Extended kiadás csak annyit jelent, hogy a játékcsomag a kiegészítőt is magában foglalja. Age of Mythology: The Titans, ez a rész annyiban változott az eredetihez képest, hogy beleraktak egy új fajt az Atlantis népét, amelyek hála kedves barátom Popey véget vetett az én sikersorozatomnak a játékkal kapcsolatban. De nem csüggedünk nem adjuk fel, hiszen a Vikingek a királyok. Ezek mellett, beleraktak egy, hogyan is fogalmazzak, aktív Wonder-t. Talán ez a leghelyesebb, van egy nagyon drága, nagyon nehezen felépíthető épülete minden népnek. Ez ha kész előjön a néphez kapcsolódó kinézetű Titan, na mármost, igen! Nem könnyű megölni, csak akkor lehet, ha konkrétan ellene állítunk összes sereget, legalább 3-mat.

 

Sajnos arról nincs, infónk, hogy a játék a 2002-es grafikával fog-e érkezni, vagy ahogy a Age of Empires II HD-nál láthattuk, kicsit pofoznak a látványvilágon legalább annyit, hogy HD-ra lehessen húzni a felbontást. Eszméletlenül várom, mivel a dobozos változatot máig nem tudtam még megszerezni, a réginek meg elveszett a telepítője, így csak “szürke” módszerekkel tudom újra telepíteni. Különben az egyik legjobb a régi játékok felfrissítésében, hogy ha már beengedik Steam-re a multiplayer módot is rendesen talpra állítják, ami eszméletlen lesz. Reméljük hamarosan Mythology gameplayel jelentkezhetek.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply